12 de juny de 2018
12.06.2018

Euromillones: resultat del dimarts 12 de juny de 2018

Comprova aquí la combinació guanyadora del sorteig

12.06.2018 | 23:17

La combinació guanyadora del sorteig d'Euromillones del dimarts 12 de juny de 2018 ha estat la formada pels números 7, 21, 23, 36 i 38. Les estrelles han estat per als números 6 i 8. No hi ha hagut cap encertant de primera categoria, de manera que els17 milions d'euros de premi d'aquest sorteig passen a engrossir el pot.

A Espanya s'hi ha validat un bitllet guanyador de tercera categoria, que ha estat adquirit a la localitat murciana de Cieza, i que té un premi de 33.255,98 euros.

Pel proper sorteig, aquest divendres, el pot d'Euromillones por arribar als 28 milions d'euros.

Què és l'Euromiliones?
El sorteig d'Euromillones se celebra cada dimarts i divendres i hi participen ciutadans de diversos països del continent europeu: Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. El primer sorteig es va celebrar al febrer de 2004 en un saló de París. A cada país, s'encarrega de la gestió d'aquest joc l'organisme pertinent de loteria i apostes.

Cada aposta té un preu de dos euros i mig a la majoria dels països i consisteix a seleccionar 5 números entre l'1 i el 50 i dues estrelles, entre els números 1 i 11. Guanyen el màxim premi els encertants de tots els números, tot i que també reben premi aquells que encertin cinc números i una o cap estrella, quatre números i 2, 1 o cap estrella, tres números i 2,1 o 0 estrelles, dos números i 2, 1 o 0 estrelles; i un número i les dues estrelles.

Els premis, més enllà del pot generat, es quantifiquen en funció de la participació de cada país. No és fàcil encertar el gran premi del pot, però quan s'aconsegueix el premi arriba a xifres astronòmiques. Per exemple, a Espanya, el 6 d'octubre de 2017, una butlleta segellada a un despatx de loteria i aposta de Jinamar (Gran Canària), va obtenir un premi de 190 milions d'euros.No hi va haver encertant de primera categoria en el sorteig d'Euromillones celebrat avui, dimarts 12 de juny. Els 17 milions d'euros del pot passaran a engrossir el pot. Es va validar a Espanya un dels bitllets guanyadors de tercera categoria, que va ser adquirit a la localitat de Cieza (Múrcia). En el sorteig del proper divendres 15 de juny, el pot d'Euromillones podria arribar als 28 milions d'euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook