Ferran Palau, amb el seu pop psicodèlic, una de les sorpreses de l'escena musical a l'arrencada d'aquest 2018, és el cap de cartell del festival Torre Maria de la Bisbal d'Empordà, que busca la seva consolidació com a cita d'estiu a la regió de Girona, i que és d'entrada gratuïta.

Després de la seva etapa amb el grup Anímic, el músic d'Esparraguera ha iniciat una carrera en solitari que ha donat com a fruit un primer disc, Blanc, les magnètiques cançons del qual sonaran als jardins de Torre Maria el 4 de juliol, en la inauguració d'un festival que programa espectacle tots els dimecres del mes de juliol.

La programació es completa amb Big Ok més Daniel Lumbreras (11 de juliol), Intana més The Bird Yellow (dia 18) i Peret Reyes Muchacho & Los Sobrinos més Txarly Brown (dia 25).

En la presentació del festival, ahir, es va recordar que els dimecres de juliol s'amenitzen amb «doble concerts i sopar a la fresca a càrrec d'algun servei de restauració de la Bisbal o rodalies».

El festival arriba a la 6a edició. El 2013, el col·lectiu Indivendres es va proposar dinamitzar el juliol empordanès.

Malgrat que la proposta sigui gratuïta l'organització ha volgut destacar la importància de la donació voluntària que es pot fer a l'entrada.