L'Escola Politècnica Superior (EPS) de la UdG va lliurar ahir els premis als millors projectes de fi de grau en cadascuna de les titulacions que imparteix, en el decurs d'un acte amb més de 200 assistents, entre empresaris, professorat i estudiants. L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, va pronunciar la conferència Girona, ciutat universitària, Girona ciutat innovadora.

Durant l'acte es van entregar les beques Josep M. Ginés, dotades amb 14.000 euros per cursar estudis de postgrau, i que van ser per a Marina Llobet Escabias i Daniel Santiago Tardío Vargas.

Els premis de fi de grau, dotats amb 600 euros cadascun, van recaure en els següents estudiants: Albert Cañigueral, Jordi van Leeuwen, Gerard Cordeiro, Marc Comas, Ramon Viñas, Jordi Ribó, Guillem Valls i Genís Busquets. En els estudis de màster, s'ha premiat, també amb 600 euros, Fatima Zahrae, Anna Austrich, Marc Portaló i Sergio Gómez. D'altra banda, Oscar Galera ha rebut el diploma d'aplicabilitat pràctica, també dotat amb 600 euros, i Mark Rühle, el premi al millor pòster, dotat amb 300 euros.

El president del Patronat, Jaume Juher, i el rector de la UdG, Quim Salvi, van participar a l'acte, celebrat ahir al vespre.