L'actor espanyol Dani Rovira és un dels noms que s'incorpora al repartiment de la pel·lícula Jungle Cruise, una producció de Disney que compta amb Jaume Collet-Serra a la direcció i amb Dwayne Johnson The Rock al capdavant del repartiment.

A més, l'actriu mexicana Verónica Falcón i el britànic Andy Nyman també han estat confirmats en aquest llargmetratge, basat en una famosa atracció de Disney World (Orlando), segons publica Variety.

De moment es desconeix el paper que interpretarà l'actor espanyol. A Jungle Cruise també està confirmada la participació del català Quim Gutiérrez, qui encarnarà un dels enemics de Frank, personatge encarnat per Johnson, i de la seva germana Lily Houghton, a qui donarà vida Emily Blunt. Al costat d'ells també hi haurà Jack Whitehall i Edgar Ramirez, Jesse Plemons i Paul Giamatti.

Jungle Cruise ja està en ple rodatge sota les ordres del director català Jaume Collet-Serra, i Michael Green, nominat a l'Oscar per Logan, ha estat qui s'ha encarregat de refer el guió escrit, en principi, per J.D. Payne i Patrick McKay.

La pel·lícula està ambientada als anys 20 i narrarà un viatge a l'Amazones que realitzaran Frank al costat dels personatges de Blunt i Whitehall, per trobar un arbre amb poders curatius. El film encara té la seva data d'estrena per confirmar.

No és la primera vegada que la companyia fa una adaptació cinematogràfica de les populars atraccions dels seus parcs i exemple d'això és Pirates del Carib. La franquícia ha collit grans èxits i ha superat els 4.500 milions a la taquilla mundial gràcies les seves 5 entregues.