L'edició de Cuentos completos y la poesía reunida de Roberto Bolaño serà una de les novetats literàries destacades de la pròxima tardor. El volum serà llançat per l'editorial Alfaguara, que fa dos anys es va quedar amb els drets de l'obra completa de l'autor xilè. La mateixa editorial també llançarà en els propers mesos Les rosas del sur, la fi del viatge de Julio Llamazares per Espanya a través de les catedrals; el debut literari de Lisa Halliday, guanyadora de de el Whiting Award 2017 amb Asimetría; la saga familiar i femenina La octava vida (para Brilka) de la jove georgiana Nino Haratischwili; el retorn de Zygmunt Miloszewski amb un altre cas del fiscal Szacki, a La ira i una nova entrega de la reeixida saga Falcó, d'Arturo Pérez-Reverte.

De la seva banda, Planeta editarà la novel·la de descobriment Hippie, de Paulo Coelho; el bestseller internacional Los inmortales, de Chloe Benjamin; la primera entrega de la trilogia Stars, estrellas fugaces, d'Anna Todd; la romàntica italiana La vida son dos días, entonces bésame, de Roberto Emanuelli; la preqüela Drácula. El origen, del nebot besnét de Bram Stoker, J.D. Barker i Dacre, i Recuerdo de un sueño, d'Amy Tan.

Tusquets tindrà aquesta tardor El hombre de la dinamita, la primera novel·la de Henning Mankell inèdita en castellà; l'addictiva i inquietant La muerte del comendador, de Haruki Murakami, i la inciàtica El libro de las cosas perdidas, de John Connolly.

Al seu torn, Grijalbo llançarà la novel·la d'espies Munic, de Robert Harris; el nou thriller de Jordi Basté i Marc Artigau Els coloms de la boqueria; la novel·la sobre l'Europa del segle XIII L'or del mar, de Daniel Wolf, i el retorn d'Albert Espinosa en 21 relats Finals que mereixen una història.

Destino rebrà la tardor amb l'univers femení Relojes de sangre, de Leni Zumas; la divertida novel·la Cómo detener el tiempo, de Matt Haig; el thriller domèstic musulmà La jaula de cristal, de Hilary Mantel, i la hilarant El nieto del emperador, d'Andrea Camilleri, sobre la Itàlia de 1929.