10 de setembre de 2018
10.09.2018

Rony Valle exposa els seus retrats pintats a bolígraf a Santa Eugènia

La mostra del pintor hondureny, que recull diversos retrats femenins d'un realisme impactant, es podrà veure al Centre Cívic fins al dia 29

10.09.2018 | 00:00
L´artista hondureny Rony Valle, al Centre Cívic de Santa Eugènia

El Centre Cívic de Santa Eugènia acull des de principis d'aquest mes de setembre l'exposició de l'artista hondureny Rony Valle, una mostra de dibuixos realitzats utilitzant únicament bolígrafs. La majoria dels dibuixos són retrats femenins d'un realisme impactant, tot i que en aquesta mostra, que s'allargarà fins al dia 29 de setembre, també es veuen reflectits nens, animals i fins i tot músics famosos.

Valle, que fa tres anys que resideix a Girona procedent de la ciutat hondurenya de Talanga, explica que la seva elecció de la tècnica del dibuix amb bolígraf va estar condicionada per les seves dificultats al seu país natal de trobar material adequat per pintar i el seu més fàcil accés als bolígrafs. Autodidacta, assegura que la seva concepció de l'art va «més enllà de la simpe bellesa, ja que és quelcom que t'impulsa i t'obliga a ser diferent dels altres».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook