La carrera i la passió futbolística de l'astre argentí Leo Messi serà protagonista l'any vinent d'un espectacle de la cèlebre companyia de circ canadenca Cirque du Soleil, segons ha anunciat el jugador en les seves xarxes socials.

El jugador ja va publicar dimarts un vídeo en el qual se'l veu amb una samarreta de la companyia canadenca i donant tocs a un nas de goma espuma de pallasso, però no va revelar l’acord fins ahir, dimecres.

«Em sento honrat d'anunciar la creació d'un nou xou del @cirquedusoleil durant el 2019, basat en la història de la meva vida i la passió pel futbol», diu el jugador barcelonista.

Messi ha signat un contracte amb la més gran productora teatral del món i amb l'empresa PopArt Music, que organitza concerts i espectacles amb grans artistes mundials. En l'organització també hi ha la productora Sony Music. La previsió és que l'espectacle es presenti l'any vinent i faci gira per diferents països d'Amèrica del Sud, Europa i Àsia.

Ja en el passat, Cirque du Soleil havia rendit homenatge a grans figures de la música (Michael Jackson, The Beatles), però mai abans havia dedicat un espectacle al futbol i a un jugador de futbol.

Segons ha informat Sony Music mitjançant un comunicat, l'espectacle s'inspirarà en «l'increïble talent i els èxits de la llegenda del futbol, que encarna l'esperit i els valors únics del seu esport».

L'espectacle es basarà en el llegat de Messi a la manera característica del Cirque du Soleil, destacant la rica cultura que fa d'aquest esport el més popular al voltant del món.

«Estem encantats de treballar amb aquesta llegenda viva. Com a líder mundial de l'entreteniment en viu, Cirque du Soleil s'està convertint en el creador de contingut i experiències originals per a les principals marques del món», ha dit Jonathan Tétrault, directiu del Cirque du Soleil.