30 de octubre de 2018
30.10.2018
Diari de Girona

Clínica Corachan, entre els millors a les àrees del Cor i de Gestió Hospitalària

La institució és doblement guardonada en els Premis Hospital Top 20, que s'atorguen anyalment

30.10.2018 | 00:33
Clínica Corachan, entre els millors a les àrees del Cor i de Gestió Hospitalària

La Clínica Corachan ha estat guardonada amb dos premis Top 20, en la categoria de Gestió Hospitalària Global dels hospitals privats i a l'àrea de Cor, amb motiu de la 19a edició dels Premis Hospital Top 20 que organitza cada any la consultora especialitzada en Salut IASIST.

Els premis, als quals aspiren més de 140 centres sanitaris de tot Espanya (65,7% del Sistema Nacional de Salut i 34,3% privats), tenen l'objectiu de reconèixer a aquells hospitals amb els millors paràmetres de qualitat assistencial, pràctica clínica o eficiència.

És el quart any consecutiu que Clínica Corachan rep el Top 20 a la millor Gestió Hospitalària Global, un guardó que la distingeix com un dels centres més eficients i més ben valorats del país. El premi avala l'excel·lència en la qualitat assistencial, l'adequació del centre a la pràctica clínica i els bons resultats en indicadors d'eficiència i atenció al pacient.

La Clínica també ha rebut el premi TOP 20 de l'àrea clínica de Cor, la qual cosa la situa en el rànquing de millors hospitals de tot Espanya en l'especialitat de Cardiologia.

Aquest guardó reconeix la complexitat dels processos atesos en les diferents unitats del Departament de Cardiologia. En concret, en aquesta àrea clínica s'han analitzat els processos assistencials que afecten diferents tipus de patologia cardíaca, entre ells l'infart agut de miocardi, les arítmies amb tractament quirúrgic i angioplàstia coronària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook