La notícia del suposat divorci de la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarin ha posat en alerta a tota la premsa. Pilar Eyre publicava aquesta informació en la seva secció "No es por maldad" de la revista Lecturas.

La catalana apuntava que la filla del rei Joan Carles hauria visitat a un advocat especialitzat en divorcis per acabar amb el seu matrimoni de més de dues dècades. A més, a la revista es pot llegir els que serien els motius de la Infanta per prendre aquesta decisió: "En el seu ànim ha pesat els consells de les seves amigues i cosines, que no suporten Iñaki des que aquest li va ser infidel amb la dona d'un dels testimonis del seu casament".

Ara bé, el Departament de Comunicació del despatx d'advocats de Miquel Roca -defensor de la Infanta Cristina durant el judici pel cas Nóos- han explicat que ells no tenen "constància" d'aquesta situació. A més, assenyalen que no serien ells els encarregats d'emetre un comunicat per desmentir aquesta informació de Pilar Eyre.

Per la seva banda, la Infanta Pilar ha dit la seva durant la seva intervenció a Espejo Público: "Jo crec que és una mentida inventada", i ha afegit: "Estimo molt a la meva família i als meus nebots, però no sé el que passa a casa seva, difícilment sé el que passa a casa dels meus fills ".