La cantant Rosalía es va endur dijous a la matinada dos dels premis als quals estava nominada als Grammy Llatins. La catalana es va alçar així amb el premi a la Millor Cançó Alternativa i també el de la Millor Fusió Urbana, per Malamente, un èxit que posa la cirereta a una efervescent trajectòria que l'ha coronat com una de les grans dives de la música actual.

L'èxit de l'artista, que recentment va publicar el seu segon àlbum, titulat El mal querer, no només ha estat celebrat pels seus milions de seguidors, sinó també pels veïns del seu poble natal. L'alcalde de Sant Esteve Sesrovires, Enric Carbonell, va elogiar ahir la persistència de la seva veïna més cèlebre, el talent de la qual ja era conegut al poble des de molt abans que saltés a la fama: «Ningú li ha regalat res».

«Fa anys que sap el que vol i que ha treballat molt intensament per aconseguir-ho», va assegurar Carbonell. Prova d'això és el reconeixement com a «sesrovirenca de l'any» que li van concedir el passat 23 d'abril, coincidint amb Sant Jordi. «Quan veig gent que es pregunta com pot ser que fins ara no es conegués el talent de Rosalía penso que aquí sí que era conegut. No és fruit de la improvisació», va apuntar l'alcalde.