L'Institut de Cultura ha avançat alguns dels espectacles que es podran veure en el primer trimestre de l'any vinent a Olot. D'aquest avançament destaca la presència de dos musicals de gran format: Maremar, de Dagoll Dagom i Troia, del Cor de Teatre. Pel que fa a produccions teatrals, la programació inclou La importància de ser Frank, l'adaptació de David Selvas del clàssic d'Oscar Wilde; Sergi López pujarà dalt l'escenari del Teatre Principal d'Olot per encapçalar el repartiment d' El chico de la última fila, guanyador d'un premi MAX, mentre Joel Joan protagonitzarà la comèdia Escape Room.

En l'apartat musical, els primers protagonistes que s'han donat a conèixer són Marc Parrot, que oferirà un concert dins una iurta que s'instal·larà enmig del Firal, la pianista Clara Peya que presentarà el seu darrer treball, Estómac, i Anna Roig, en un concert en el qual homenatja la belle chanson francesa.

La programació cultural completa per al primer semestre de 2019 es donarà a conèixer íntegrament el pròxim 17 de desembre.