Aquest cap de setmana s'ha celebrat la segona edició del Costa Brava Wedding Day (CBWD) a l'espai cultural La Bòbila de Palafrugell, una antiga fàbrica de suro on més de 30 empreses del sector serveis per esdeveniments i casaments hi van participar, a més d'uns 950 assistents.

El CBWD es va inaugurar divendres al vespre amb la rebuda de les autoritats locals presents -l'alcalde de Palafrugell, Josep Piferrer, i el regidor de promoció econòmica, Albert Gómez-, i la passarel·la, que es va repetir tres cops més al llarg de les dues jornades restants.

La desfilada comptava amb dues parts: la primera presentava la roba casual i de festa per a nens i nenes, dones i homes, i la segona presentava «les últimes tendències de moda nupcial», tant per a núvies com nuvis o per als més petits.

Segons l'organització, La Bòbila «va quedar petita en rebre més de 700 visitants que no es volien perdre la desfilada inaugural». Així doncs, va resultar ser l'esdeveniment més «cridaner i vistós» i que va tenir més assistència d'entre la desena d'actes que hi havien organitzats. En aquest sentit, també va tenir èxit l'actuació de Double Chick de dissabte al vespre, un duo a dos veus (femenina i masculina) i guitarra que interpreta, a bodes i diferents celebracions, un repertori de la dècada dels 80 fins a l'actualitat.

Les ponències

La fira va incloure també diverses ponències, com ara El menú ideal pel teu casament, de Vicenç Fajardo, xef i propietari de l'hotel restaurant La Plaça; el col·loqui i taller de demostració dels cocktails més adients per a una boda, a càrrec de Sibarrita; La teva cerimònia civil, del mestre de cerimònies David Galceran; i les que van anar a càrrec de l'organitzadora, Clàudia Torrellas, de Clau Events & Weddings, 10 raons per tenir una wedding planner i Com escollir el parament de la taula i les flors.