Albert Pla, amb el seu espectacle Miedo, és el primer artista confirmat per a la propera edició del Festival ÍTACA, Cultura i Acció. La cita tindrà lloc el 31 de maig de 2019 a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí. En aquesta ocasió, el cantant català amb el seu nou xou proposa un viatge íntim i molt personal, des de la infància fins més enllà de la sepultura, per les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix aquest fantasma que viu a la nostra ment alimentat pels nostres pensaments: la por.

Dirigit pel director teatral Pepe Miravete, la utilització de música i cançons, textos teatrals i tecnologies avantguardistes donen lloc a un concert teatralitzat. Un viatge íntim per totes les etapes de l'home en un espectacle en què la projecció és gran protagonista gràcies a la col·laboració en el projecte de Nueveojos, estudi de referència a l'Estat espanyol i pioner en el món del «mapping». Una proposta que també ha comptat amb la col·laboració de Mondongo, la parella d'artistes argentins Juliana Lafitte i ManuelMendanha, i de RaülRefree, reconegut músic i compositor, que juntament amb Albert Pla són autors de les músiques de l'espectacle.

Aquest és el primer avançament de la programació de la setena edició del Festival ÍTACA, que tindrà lloc a més d'una desena de poblacions empordaneses de maig a juliol. Les entrades per a l'espectacle d'Albert Pla ja es poden adquirir al web del festival.