Enguany ja fa 25 anys que l'Ajuntament de Ripoll organitza el Ripijoc, un espai nadalenc de lleure i jocs destinat a infants de 1 a 12 anys que amb el pas dels anys ha evolucionat per poder-se adaptar a la demanada de cada moment. El parc té lloc al pavelló municipal d'esports i romandrà obert els dies 27 i 28 de desembre en horari de quatre a dos quarts de nou del vespre. El preu de l'entrada és de 5 euros, que permeten accedir a tota l'oferta. A més, amb l'entrada al Ripijoc s'entregarà un val de descompte per a una sessió de cinema al Teatre Cinema Comtal en les sessions dels dies 2 o 4 de gener.

Entre les múltiples propostes que ofereix el parc, i que són molt esperades per la canalla, s'hi troben els llits elàstics, els inflables, el circuit de vehicles elèctrics o el taller de maquillatge, en aquesta edició cal destacar l'estrena de la nova zona d'escalada a l'escenari del pavelló, un passatge del terror completament renovat i un nou espai de joc familiar adreçat als infants més petits.

L'èxit d'aquest parc també es deu a la implicació de diverses entitats i associacions que fan possible la seva posada en escena. En tot cas, aquest any la biblioteca Lambert Mata i el Museu Etnogràfic han preparat diverses activitats que es portaran a terme els esmentats dies, el Consistori Infantil oferirà un taller i vendrà gorres solidàries i els joves del Casal Jove el Galliner col·laboraran en diverses activitats, de la mateixa forma que ho faran els voluntaris de Creu Roja i Protecció Civil.