Yolanda Ramos, Anna Castillo, Pilar Castro, Javier Gutiérrez, Pablo Derqui i Javier Rey són alguns dels 27 finalistes que opten als Premis Zàping, després d'haver estat seleccionats per votació dels consumidors, informa l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya. Els guanyadors es donaran a conèixer el 6 de febrer en un acte que tindrà lloc al Caixafòrum Barcelona.

Les tres actrius i els tres actors esmentats opten als premis a millor interpretació femenina i masculina respectivament, mentre que el guardó a la millor sèrie es debat entre Vivir sin permiso (Telecinco - Alea Media), Fariña (Antena 3 - Bambú Producciones) i Benvinguts a la família (TV3 - Arca audiovisual).

Els finalistes al premi al millor presentador o presentadora són Jacob Petrus ( Aquí la Tierra de TVE), Lídia Heredia ( Els matins de TV3) i Christian Gálvez ( Pasapalabra de Telecinco). En l'apartat de programes d'entreteniment, els consumidors han seleccionat Maestros de la costura (TVE - Shine Iberia), Pasapalabra (Telecinco - Xanela) i Joc de cartes (TV3 - Magnòlia TV). Súper Mario Party (Nintendo), Spyro Reignited Trilogy (Activision) i Lego Los Increíbles (Warner) són els elegits entre els videojocs infantils.

En l'acte d'entrega del pròxim 6 de febrer, l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya també lliurarà els Premis Nominals que aquest any han recaigut a TV3, Félix de Movistar+, Fábrica de ideas de TVE i Vidas cruzadas de la Fundación Educacuentos.