El cantant de The Prodigy, Keith Flint, va morir ahir als 49 anys. El seu cos sense vida va ser trobat al seu domicili de la localitat anglesa de Dumnow (Essex). El líder de la banda, Liam Howlett, va anunciar el presumpte suïcidi del seu company en un missatge a la xarxa social Instagram: «Les notícies són certes. No em puc creure que estigui dient això, però el nostre germà Keith es va treure la vida aquest cap de setmana. Estic commocionat, fotudament rabiós, confús i amb el cor destrossat... descansa en pau, germà».

La policia d'Essex va confirmar a primera hora el succés. «Ens ha trucat una senyora preocupada per l'estat d'un home en una direcció a Brook Hill just després de les 8.10. La mort no està sent tractada com a sospitosa i s'està preparant un expedient per a les autoritats forenses. Els seus familiars ja han estat informats».

Les festes rave, concentracions musicals a l'aire lliure, inesperades, salvatges, sorgides a finals dels vuitanta, van ser l'origen de la banda. En una d'aquestes, Flint va conèixer Liam, i després d'un intercanvi de maquetes, va sorgir una formació que arribaria a vendre 30 milions de discos, tocant el cel a mitjans dels noranta. The Prodigy va adoptar el nom d'un dels sintetitzadors favorits de Flint.