La companyia banyolina Teiatròlics ha estat la gran guanyadora de la 24a edició de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners. L'Auditori de la capital colomenca va acollir ahir al vespre la cloenda d'aquesta edició del concurs i el lliurament de premis. El concurs de Santa Coloma és el degà dels certàmens gironins de teatre amateur. És coorganitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma i la companyia de teatre amateur local La Clau, que selecciona els jurats i les obres que participen al concurs, i en produeix i presenta la gala de cloenda.

Enguany hi han participat, per aquest ordre, les companyies IncreiXendo, de la Cellera de Ter; el Grup de Teatre de Sant Hilari, de Sant Hilari Sacalm; la companyia Esquetx Teatre, de la Cellera de Ter; la companyia Tequatre, de Figueres; el Grup de Teatre Cassanenc, de Cassà de la Selva, i la companyia Teiatròlics, de Banyoles, que s'ha alçat amb el premi.

Les funcions del Concurs Rafael Anglada de Teatre es representen a l'auditori municipal de la ciutat, que té una capacitat per a dos-cents cinquanta espectadors.