El Festival de Cinema de Canes s'inaugurarà el dimarts 14 de maig amb l'estrena mundial de la comèdia de zombis de Jim Jarmusch titulada The dead don't die, una pel·lícula protagonitzada per Adam Driver, Bill Murray, Tilda Swinton, Selena Gomez, Danny Glover, Rosie Perez i Chloë Sevigny, entre d'altres.

Driver, Murray i Sevigny interpreten tres policies locals que han d'entrar en acció quan un brot de zombies comença a afectar una ciutat. La pel·lícula, que competirà per la Palma d'Or, succeeix Todos lo saben d'Asghar Farhadi, que va obrir el certamen l'any passat, i a Los fantasmas de Ismael d'Arnaud Desplechin, que va fer el mateix en l'edició de 2017.

Jarmusch és un habitual del Festival de Cinema de Canes. El director ja va ser-hi el 2016 amb dues pel·lícules: Paterson, un drama protagonitzat pel mateix Driver, i Gimme Danger, un documental sobre la banda de rock The Stooges que va debutar fora de competició.

El cineasta també ha estat a Canes amb pel·lícules com Només els amants sobreviuen, Flors trencades, que va guanyar el Gran Premi del Jurat, Ghost Dog, el camino del samurai, Dead man, Mystery train, Down by law i Extraños en el paraíso, aquesta última guanyadora del premi Golden Camera.