26 de abril de 2019
26.04.2019
Diari de Girona

Rosa Clará mostra una núvia sofisticada amb una col·lecció inspirada en l'art déco

La marca catalana presenta les seves noves propostes de moda nupcial en el marc de la passarel·la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week

26.04.2019 | 02:42
Un moment de la desfilada de la marca de Rosa Clará.

La firma Rosa Clará va presentar ahir la seva nova proposta en moda nupcial en el marc de la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, en una col·lecció en la que aposta per la sofisticació sempre infal·lible de l'art déco, visible en els encaixos lineals combinats amb micropedreria incrustada.

La desfilada dels nous models de la Col·lecció Couture 2020 va tenir lloc a l'emblemàtic edifici de la Llotja de Barcelona, en ser una de les tres marques que, dins la Valmont Barcelona Bridal Fashion Week, van presentat les seves col·leccions fora del recinte firal de Montjuïc.

La influència de l'Art Déco ha estat clau en la creació de la nova col·lecció de Rosa Clará, una font d'inspiració que es remunta als anys vint, poblada d'encaixos florals cenyits a les figures de les models, micropedreria, i uns sumptuosos tocats que tant cobrien la cara de les models com penjaven darrera de les seves cabelleres. Els vestits de núvia de la dissenyadora barcelonina ressalten el perfil femení, amb unes propostes en crepé i uns interiors que modelen el cos seguint la línia arquitectònica i neta característica de la marca, treballs rematats en alguns casos amb colls cigne, i d'altres, més sensuals, oberts escots en V.

Amb tot això, s'ha buscat presentar uns vestits que combinen el «glamur amb l'esperit modern» dirigits a una dona «segura de si mateixa i sap el que vol» en paraules dels responsables de la marca.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook