En plena gira del seu darrer àlbum, Ara i res, Mishima actuarà aquesta nit a les escales de la Catedral de Girona, en la que serà l'obertura de l'últim cap de setmana del festival Strenes. El grup de David Carabén revisarà cançons mítiques en un espectacle que commemora el 20è aniversari de la banda.

El mateix escenari barroc tallat en pedra nummul·lítica acollirà dissabte a la nit el concert de Macaco, un dels artistes més internacionals, que presentarà nou disc amb la seva habitual música festiva i reivindicativa.

I diumenge es farà el comiat definitiu d'aquesta edició del festival amb un espectacle amb Miquel Abras, que oferirà a les escales de la Catedral un concert «únic amb col·laboracions especials».

L'Strenes oferirà, d'altra banda, aquest mateix divendres, els concerts de Donallop i Joan Boada (pujada de Sant Domènec), i Kids From Mars i Hot Drinks (auditori del Centre Cultural La Mercè), aquests dos darrers classificats al bloc Talent Gironí.

Demà dissabte també serà un dia intens de concerts amb Toni Beiro i Marcel Lázara i Júlia Arrey (pujada de Sant Domènec).