A Albert Espinosa li van diagnosticar càncer amb 13 anys i n'ha viscut 10 en un hospital fins que va guanyar el pols a la malaltia. D'aquella experiència traumàtica i de les seves experiències de vida n'han sorgit la pel·lícula 'Planta quarta' o la sèrie de televisió 'Polseres vermelles' i bestsellers com 'El món groc'. El guionista i escriptor va ser ahir a la nit al programa de televisió 'El hormiguero', on va explicar entre llàgrimes que aquella seria la seva última entrevista.

"El metge em va dir que els meus 50 anys, per la quimio que m'han donat (que em van donar 200 tandes de quimio), serien els 90 anys d'una altra persona. En aquests últims quatre anys vull fer tres llibres, una pel·lícula, una sèrie. Ho tinc tot signat. Però sí que em retiro d'una cosa, que és de fer entrevistes ", va anunciar.

Amb una gran emoció, Espinosa va admetre que s'ho ha passat genial fent-les, però que "la d'avui és la meva última entrevista. Crec que és el millor públic que podria tenir per a una última entrevista i sóc molt feliç perquè crec que he estat un noi molt afortunat en la vida ", va explicar

"He perdut coses, però n'he guanyat altres. Vaig perdre una cames, però la vaig enterrar. I em va donar l'oportunitat de dir una frase que estimo: 'Jo sempre tindré un peu al cementiri però sempre em despertaré amb el peu dret", va dir abans de fondre's en una abraçada amb Pablo Motos i amb Alberto Chicote.