21 de maig de 2019
21.05.2019
Diari de Girona

La directora Neus Ballús inicia el rodatge del film «Sis dies corrents»

La nova comèdia de la cineasta catalana barreja la ficció amb la realitat i està protagonitzada per actors no professionals

21.05.2019 | 00:28
La directora Neus Ballús inicia el rodatge del film «Sis dies corrents»

La directora catalana Neus Ballús ha iniciat el rodatge del seu tercer llargmetratge, Sis dies corrents, una comèdia que barreja la ficció amb elements presos de la realitat. Sis dies corrents relata una setmana en la vida del Valero, la Moha i el Pep, tots tres treballadors d'una petita empresa de lampisteria situada als afores de Barcelona. El film explora els prejudicis en les relacions humanes en clau de comèdia. Tots els personatges que participen en la pel·lícula són persones que s'interpreten a si mateixes, ja que no són actors professionals.

La pel·lícula està formada per sis capítols que narren les situacions que sorgeixen quan els protagonistes s'enfronten a una reparació, i mostra les relacions que s'estableixen entre els operaris i els clients. La peculiaritat del projecte obliga a rodar la pel·lícula en sis setmanes alternes, cosa que permetrà als protagonistes compaginar el rodatge amb la seva feina.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook