La parròquia de Santa Eugènia de Ter va acollir el passat diumenge, 26 de maig, la trobada de la Unió d'Antics Alumnes i Cooperadors Salesians, que se celebra amb motiu de la festa de Maria Auxiliadora.

La missa va estar presidida pel rector de la parròquia de Santa Eugènia, el salesià Josep Maria Camprubí. També van concelebrar tres salesians de la comunitat de Girona i Josep Mascaró, rector de la parròquia de Sant Joan Bosco de Barcelona i consiliari regional dels antics alumnes. A més, la coral de Santa Eugènia va cantar la missa.

Homenatge a exalumnes

Després de la cerimònia religiosa, tothom que va voler es va poder afegir a un dinar de germanor al restaurant El Pou de la ciutat. Al final del dinar es va homenatjar els antics alumnes Andreu Garriga, Jaume Oliveras (ja traspassats), Joan González i el cooperador Enric Carles.

Habitualment, la festa de Maria Auxiliadora se celebra el 24 de maig al santuari de Maria Auxiliadora de Pont Major. Malgrat que enguany s'ha canviat la data i l'emplaçament, els participants confien que l'any vinent es pugui tornar a celebrar en la seva data i emplaçament habituals.