La Diòcesi de Girona ja està preparada per celebrar, demà, la festivitat de Corpus Christi. A la ciutat de Girona, els actes es concentraran, una vegada més, al voltant de la Catedral i els seus entorns. Els actes començaran a les set de la tarda amb una missa presidida pel bisbe, Francesc Pardo, i a les vuit del vespre tindrà lloc el Ball de l'Àliga, a càrrec de Fal·lera Gironina. En aquesta ocasió, l'antropòloga nord-americana Nina Kammerer, que estudia l'associacionisme a través del món geganter, serà la convidada d'honor de l'entitat.

Tot seguit, començarà la processó amb el Santíssim tot baixant les escales de la Catedral. Just en aquell moment s'estrenarà la música del seguici de Corpus, obra del compositor Ivó Jordà. La processó arribarà fins a la Basílica de Sant Feliu, on tindrà lloc una estona de pregària, la benedicció amb el Santíssim i la reserva.

Dia de la Caritat

D'altra banda, amb motiu de la solemnitat de Corpus també se celebrarà el Dia de la Caritat. Per aquest motiu, les col·lectes de les misses d'aquest cap de setmana es destinaran als projectes d'acció social de Càritas.