Unes 33.000 persones, segons l'organització, han passat durant aquest cap de setmana per la 24a edició de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà.

L'increment d'afluència de públic es va fer notar a la major part dels escenaris, repartits als carrers i places del municipi durant tot el cap de setmana.

L'organització s'ha mostrat satisfeta i ha valorat de manera «molt positiva» aquesta nova edició del certamen. «La Fira del Circ al Carrer està preparada per créixer i seguir acollint nous públics», ha ressaltat la portaveu de la fira, Eva Gasull.

De fet, l'organització afrontava el repte d'absorbir més afluència de públic de cara a aquesta 24a edició de la fira i la redistribució d'espais i d'horaris.

Sempre segons els organitzadors, la solidesa pròpia del festival «ha fet possible assolir el repte d'obrir-se a nous públics i incrementar el nombre d'assistents».

Aquesta redistribució dels escenaris és fruit d'una aposta per una progressiva descentralització i enguany s'han estrenat nous espais als exteriors del Terracotta Museu o la plaça de la Sardana, al barri del Convent.

«La resposta del públic als nous espais ha estat magnífica», ha considerat Gasull, i ha afegit que aquest increment d'espais ha permès seguir evitant grans aglomeracions.

Rhümia, la proposta que va obtenir el Premi Zirkolika a millor espectacle de circ del 2016, va ser l'escollida per culminar l'edició més contemporània de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal i va omplir de públic la plaça del Castell en l'última jornada.