26 de juliol de 2019
26.07.2019
Diari de Girona

Una miss catalana confessa a televisió que pateix càncer

Isabella Herrero, coneguda pels seus títols de bellesa sènior, va participar aquest dijous amb la seva filla en un nou programa

26.07.2019 | 19:55
Una miss catalana confessa a televisió que pateix càncer

Amb llàgrimes i emocionada. Així és com la catalana Isabella Herrero, coneguda pels seus títols de bellesa sènior, va confessar aquest dijous al programa "Me quedo contigo" de Telecinco que pateix càncer.

La model manresana va participar juntament amb la seva filla, Tània Rodríguez, en l'espai que presenta des d'anit Jesús Vázquez, en el qual diferents mares ajuden a trobar parella a les seves noies. I va ser en els instants finals quan Herrero va explicar el tràngol que està vivint des de fa ara just un any.

"Ella [la seva filla] va detectar que jo no estava bé i no volia anar al metge, però gràcies a ella em va salvar la vida", va dir, per afegir "soc una malalta de càncer i no passa res; cal lluitar. Del càncer se'n surt i jo espero que m'hagi curat". El públic de "Me quedo contigo" va aplaudir la seva intervenció, que la manresana va concloure afirmant que "aquest programa m'ha donat vida".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook