31 de agost de 2019
31.08.2019
Diari de Girona

En marxa el curs intensiu per obtenir el certificat de docent de religió

Les sessions van iniciar-se el dilluns i s'allargaran fins al 6 de setembre La majoria dels alumnes són estudiants del Grau en Educació Primària

31.08.2019 | 00:26
Una dotzena d'alumnes s'han inscrit al curs intensiu.

Un nou curs per obtenir la DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica) s'ha iniciat aquesta darrera setmana a Girona, concretament al Casal Bisbe Cartañà.

Les sessions d'aquest curs intensiu van iniciar-se el dilluns passat i s'allargaran fins al 6 de setembre. Permetran als participants obtenir la certificació DECA, per exercir de docents de religió.

Hi participen un total de 12 docents provinents d'arreu de la Diòcesi i està impartit pel delegat episcopal d'Ensenyament del Bisbat de Girona, Pere Micaló, i pel director de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Girona, mossèn Pere Carreras.

Els alumnes participants, provinents majoritàriament del darrer curs del Grau en Educació Primària, consolidaran en dues setmanes la meitat dels crèdits necessaris, 12 de 24, per obtenir el certificat DECA, amb el compromís de finalitzar els crèdits restants abans de finalitzar el curs acadèmic.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook