31 de agost de 2019
31.08.2019
Diari de Girona

S'inicia la Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia al santuari de Canet de Mar

31.08.2019 | 00:26
S'inicia la Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia al santuari de Canet de Mar

La tradicional Novena a la Mare de Déu de la Misericòrdia del santuari de Canet de Mar va donar ahir el seu tret de sortida.

Enguany el tema escollit és la darrera exhortació apostòlica del papa Francesc, «Crist viu». El text s'ha dividit en nou parts, que s'aniran presentant cada dia per part dels capellans convidats.

Ahir la celebració va inciar-se amb la «Presentació de l'exhortació apostòlica». Mn. Ignasi Forcano va ser l'encarregat de presentar el primer capítol: «Què diu la paraula de Déu sobre els joves?». Avui el Mn. Santi Parejo, adscrit a Canet de Mar, farà la segona lectura: «Jesucrist sempre jove», i demà Mn. Felip Hereu, rector de Canet de Mar, la del capítol tercer: «Vosaltres sou l'ara de Déu». Dilluns la Misericòrdia continuarà amb la lectura del quart capítol amb Mn. Martirà Brugada, rector de Lloret de Mar.

Els actes s'allargaran fins diumenge vinent, quan se celebrarà la Nativitat de la Mare de Déu amb una missa al vespre presidida pel Bisbe de Girona, Mons. Francesc Pardo.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook