Fa dos dies que va néixer la petita Roma, la filla de la Laura Escanes i Risto Mejide i des del moment en què els nous pares van compartir la notícia, molts dels seus milers de seguidors esperaven la primera foto de la nova integrant de la família. I per fi ha passat! Laura Escanes no s'ha fet pregar gaire i ha compartit una publicació a Instagram.

A la foto apareixen Laura sostenint a Roma contra el seu pit mentre Risto abraça ambdues i fa un petó a la Laura al front. Fidel al seu estil, Escanes no s'ha conformat amb portar el mític pijama d'hospital i ha escollit per a la seva estada a la clínica una conjunt de bata i camisa de dormir en to rosa nadó.

La inflencer ha acompanyat la foto amb un entranyable comentari: "I la nostra vida canvia per sempre. Benvinguda petita Roma. T'estimem. Gràcies per tots els missatges d'afecte que estem rebent. Estem desconnectats dedicant-nos a un angelet i coneixent-nos poc a poc. Gràcies a tot el personal de l'Hospital de Barcelona per la seva professionalitat, atenció i afecte. especialment a la Dra.Bonino ja Àngels Ribó pel regal més meravellós de la meva vida. #BienvenidaRoma ", han estat les paraules de l'estrenada mare.