El tenor espanyol Plácido Domingo va ser acomiadat diumenge amb una ovació de diversos minuts a l'Òpera de Zuric després de formar part de l'elenc de Nabucco, de Giuseppe Verdi, en la que va ser la seva primera actuació a Europa després d'haver renunciat a actuar a al Metropolitan Òpera de Nova York (Met Opera) i d'haver dimitit com a director general de l'Òpera de Los Angeles.

En concloure l'actuació, Domingo va sortir en solitari a saludar el públic, amb la major part de l'elenc darrere seu. Durant la llarga ovació es van arribar a sentir diversos «bravos» i el tenor es va mostrar satisfet i agraït fent reverències tant al públic com a la resta del repartiment.

Una portaveu de l'òpera suïssa va assenyalar recentment que el teatre mantenia en cartell l'actuació del tenor perquè, encara que es pren les acusacions d'assetjament sexual que s'ha fet contra ell «molt seriosament», respecta la «presumpció d'innocència».

L'Òpera de Zuric argumenta que no ha rebut «cap informe negatiu», ja sigui dels «confidents» interns o de la «unitat d'especialistes externs per assetjament i fustigació», i que el cantant «no ha estat condemnat per cap tribunal», alhora que destaca que «les diverses investigacions formals encara estan en curs i encara no han produït cap resultat». Així, el teatre suís ha mantingut la seva postura respecte al tenor espanyol, després que dimitís com a director general de l'Òpera de Los Angeles el passat 2 d'octubre.

Per la seva banda, també el Palau dels Arts de València ha confirmat que manté en cartell l'actuació de Plácido Domingo per al desembre i defensa la presumpció d'innocència del tenor.