Es diu Àngela Mármol, té només disset anys, estudia segon de batxillerat i és una de les gironines més conegudes, sobretot entre el públic jove. Els seus comptes a Tik Tok i Instagram superen el milió de seguidors. Les seves imatges i vídeos són molt populars, fins al punt de convertir-la en una de les influencers adolescents de referència a casa nostra.

Avui guadeix de la fama i de l'admiració de molts joves, però no sempre ha estat així. D'aquí a dues setmanes publicarà "Sonríe aunque te cueste", un llibre on narra com de petita va ser víctima d'assetjament escolar.

De sobte, d'un dia per l'altre i sense saber ni com ni per què algú la va triar i la va convertir en l'objectiu de les burles, les pressions i els insults, explica l'editorial en el text promocional. Àngela comenta com aquells abusos va van portar a la bulímia. També explica com va aconseguir reunir el valor suficient per confiar en algú que la va ajudar a parlar, a denunciar, a demanar ajuda. Va ser el pas que la va ajudar a sortir del pou.

El mes de maig, coincidint amb el Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar, ja va publicar un vídeo en el que instava tots els joves a fer front el bullying.

Una parella de famosos

El xicot d'Àngela Mármol és Naim Darrechi, també de 17 anys i molt conegut a les xarxes socials, on és tant o més popular que ella. Es van conèixer fa mesos a Barcelona i el mes d'agost van publicar el videoclip 'Volver a Empezar', que ja suma prop de sis milions de reproduccions a YouTube.

Algunes de les imatges d'Àngela Mármol a Instagram

.