El festival Temporada Alta ha confirmat una caiguda «considerable» en la venda d'entrades diàries a partir del moment en què es va donar a conèixer la sentència del procés. En concret, es va passar de vendre unes 800 localitats diàries a només 80 de mitjana. A més, cal sumar-hi la jornada de vaga que va fer el festival el 18 d'octubre, que també va afectar en l'ocupació dels espectacles. El director del festival, Salvador Sunyer, ha deixat clar el posicionament del festival en contra de la sentència. «Ens afecta, però pitjor ho passen els que estan a la presó», ha reblat. Sunyer també ha revelat que de moment l'hi han arribat dos projectes relacionats amb el procés català, i dona per fet que «n'hi haurà molts més».

A poc més de dues setmanes d'acabar, el festival tancarà amb «bones ocupacions». Des de la direcció calculen que estaran al voltant del 87% de les entrades venudes, si bé encara hi ha localitats disponibles en diversos espectacles. El director recorda que la feina del festival és «treballar amb allò que respira el país i ajudar en el que faci falta».

En una trobada amb programadors i periodistes, Sunyer va revelar que en els darrers quinze dies han rebut dues propostes d'obres de teatre relacionades amb el procés independentista. El director va deixar clar que «no s'ha tancat res», però es va mostrar sorprès perquè fins fa quinze dies no n'havia rebut cap, i ara de sobte n'han arribat dos.

Un d'aquests projectes està liderat per un dramaturg català conjuntament amb una dramaturga d'una altra part de l'Estat. Sunyer, però, no va voler revelar els noms, ja que de moment «només són propostes» que han arribat.