El Casino de Madrid es va vestir ahir de gala per celebrar els premis anuals de Woman Madame Figaro, la revista de Prensa Ibérica & Grup Zeta, que van retre homenatge a personalitats extraordinàries de diferents àmbits professionals que destaquen pels seus valors i la seva trajectòria.

La moda, el luxe i el glamour es van donar cita en un acte al qual van assistir 500 persones i al qual no van faltar cares conegudes del món de la política, la societat i la cultura. Entre elles, la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso; la ministra d'Hisenda, María Jesús Montero, i la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto.

Els Premis Woman van reconèixer, un any més, persones que sobresurten pel seu compromís social i que contribueixen a l'avanç de la nostra societat en camps com la moda, la cultura, l'esport o la solidaritat.

Arantza Sarasola, vicepresidenta de Prensa Ibérica & Grup Zeta, va destacar en la seva intervenció el prestigi que acompanya aquests premis i va assegurar que «una societat només es construeix veritablement en llibertat quan sap donar veu a les dones, escoltar-les, respectar-les i admirar-les».

Les premiades en aquesta edició van ser la model txeca Karolina Kurkova, que porta més de 20 anys de reeixida carrera sobre la passarel·la; Mabel Lozano, directora de cinema que s'ha convertit en referent de la lluita contra la violència de gènere; Gala González, pionera dels fashion blocs a Espanya; Benedetta Tagliebue, arquitecta de prestigi internacional; Elisa Sednaoui, actriu i model que promou la cultura entre els més joves a través de la fundació que porta el seu nom; Ona Carbonell, la nedadora espanyola més llorejada en la història dels mundials, i Livia Firth, cofundadora d'Eco Age i una de les veus internacionals més respectades en el camp de la sostenibilitat.

Paral·lelament, també va ser premiat Flash Moda, el programa de Televisió Espanyola dedicat al sector de la moda i l'alta costura, en les figures del seu director, Jesús María Montes-Fernández, i la seva presentadora, la model Nieves Álvarez.

Mayka Sánchez, directora de la revista, va assegurar que «la sostenibilitat, el compromís amb diferents causes socials, el poder femení, la inclusió i la diversitat marquen els nostres principis, i aquest esperit és el que cristal·litza en aquests Premis Woman». Charo Izquierdo, directora general de Revistes del grup, va afirmar que «aquests premis són una fita per als guardonats perquè contribueixen al desenvolupament social, femení, mediambiental, cultural i ètic, però també estètic».

La gala d'entrega de premis, patrocinada per L'Oréal París, World Duty Free, Anna de Codorníu i Nissan, va comptar amb l'actuació en directe de Pastora Soler i pel photocall hi van passar nombrosos famosos i cares conegudes.