Atresmedia, RTVE, televisions autonòmiques i ràdios emetran avui una programació especial per a oferir als espectadors el sorteig extraordinari de la Loteria de Nadal que se celebra en el Teatro Real de Madrid, amb la ineludible presència de les nenes i nens de la Residència Internat Sant Ildefons com a encarregats de cantar els números de la sort.

El sorteig assenyalarà l'inici de les festes en RTVE, amb Sandra Daviú, Blanca Benlloch i Diego Burbano per tercer any consecutiu. La 1 i TVE Internacional transmetran la cita en directe, des de les 8.00 hores, i després s'oferirà un especial de La mañana fins a les 14.30 hores, amb María Casado.

A partir de les 8.30 hores, Matías Prats i Mónica Carrillo condueixen l' Especial Loteria de Nadal des del set d'Antena 3 Noticias.

Per la seva banda, La Sexta ofereix Loteria Navidad: te toca en la Sexta. La cadena començarà a emetre un previ al sorteig des de primeres hores del matí. Luis Sanabria i Erma Ruano narraran el sorteig.

Diferents televisions autonòmiques també oferiran programació especial amb motiu de la celebració del sorteig. TV3 farà un seguiment informatiu del sorteig en emissió conjunta amb el canal de notícies 3/24.