La gran festa del cinema espanyol ha donat el seu tret de sortida aquest dissabte 25 de gener a Màlaga. El Palau Martín Carpena de Màlaga ha desenrotllat la seva catifa vermella per rebre a tots els convidats a aquests Premis Goya 2020.

Dos dels primers a passar pel 'photocall' han estat els mestres de cerimònies, Silvia Abril i Andreu Buenafuente. La parella repeteix enguany en una gala que els porta molt bons records. La presentadora ha triat un vestit Lorenzo Caprile. Durant la gala, Silvia té previst lluir dissenys de Nacho Aguayo,Pedro del Ferro, Basaldua, Vicky Martín Berrocal i Isabel Sanchis; tot combinat amb sabates d'Úrsula Mascaró i joies vintage de Joieria Sardiner.

GMv2|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5e2ca48ea413937bf7717481|GMv2

Veure Galeria

GMv2_fin|pTipoComp=fotos&pIdGaleria=5e2ca48ea413937bf7717481|GMv2_fin

També una de les primeres en passar per la catifa ha estat Dulceida. La influencer ja és una habitual d'aquests premis. En aquesta ocasió, ha triat un disseny del seu gran amic Ze García amb sabates Jimmy Choo.

Raquel Sánchez Silva ha estat acompanyada a la catifa vermella pel dissenyador i jurat de Mestres de la Costura, Colom Spain. La presentadora ha lluït una original jaqueta-joia amb escot vaixell de Lorenzo Caprile.

Sara Sálamo ha protagonitzat la seva primera aparició pública després de donar a llum al seu petit Theo. La intèrpret de 'Todos lo saben' ha triat un delicat vestit de Dolce & Gabbana.

Elena Sánchez, la presentadora de Televisió Espanyola, a fet front als 'mals auguris' arriscant-se amb un impressionant vestit groc amb un escot de llaç.

Una altra de les més esperades a la catifa vermella ha estat Candela Serrat. L'actriu ha lluït panxa d'embarassada amb un vestit de Dolores Promeses.

Carmen Arrufat, nominada a Millor Actriu Revelació per la pel·lícula 'La Innocència', ha posat amb un vestit de tul sedós amb microcristalls i microperles brodats en cada vèrtex de Teresa Helbig.

Macarena Gómez ha triat un vestit amb obertura lateral i esquena descoberta. Aquest vestit és un avançament de la col·lecció Opium (Tardor-Hivern 2020) que Teresa Helbig presentarà en els pròxims dies en Mercedes-Benz Fashion Week Madrid.

Belén Cuesta, nominada a Millor Actriu Protagonista per la 'trinxera infinita', ha lluït un vestit Pertegaz amb joies Roberto Coin i sabates Jimmy Choo.

I la seva homònima, Belén Rueda ha seleccionat per a aquesta ocasió un vestit de Benjamí Friman amb sabates Jimmy Choo i joies Bárcena.