El teatre de Salt acollirà dissabte Una nit mooolt complicada, una nova producció de teatre professional gironí que es va estrenar al desembre a Girona amb les entrades exhaurides. L'espectacle, escrit per Pepe Vaquero i dirigit per Martí Peraferrer, és una «comèdia trampa» sobre la submissió i la hipocresia narrada amb la fórmula del teatre dins el teatre. Es tracta de la primera proposta de Stoptrick Teatre, una nova companyia teatral gironina nascuda la primavera de l'any passat amb vocació de ser una agrupació «estable i professional, que arreli al territori», asseguren els dos responsables.

Peraferrer i Vaquero apunten que l'objectiu de la companyia és oferir una sortida professional seriosa a «tot aquell substrat de talent teatral que hi ha a Girona però que no s'explota aquí perquè marxa a Barcelona».

«Em va atreure especialment el fet de voler crear una iniciativa estable que ofereix feina digna als actors que es comprometen amb el projecte», explica l'actor i director Martí Peraferrer, que confia a trobar la complicitat dels ajuntaments i programadors per a un projecte estrenat amb «bones sensacions de venda d'entrades i de resposta dels espectadors».

A banda de Salt, estan tancant altres funcions a les comarques gironines, amb l'objectiu també de fer temporada a Barcelona per fer el salt a tot Catalunya.

La companyia, integrada per set intèrprets -sis dels quals són gironins-, també ha apostat per implicar professionals de les comarques gironines en l'apartat tècnic, des del vestuari a la il·luminació o la perruqueria.