08 de febrer de 2020
08.02.2020

La cantant Gisela interpretarà una cançó de «Frozen 2» a la cerimònia dels Oscars

08.02.2020 | 00:25
La cantant catalana Gisela.

La cantant catalana Gisela serà una de les intèrprets que pujaran a l'escenari del Dolby Theater de Los Angeles demà diumenge per acompanyar Idina Menzel cantant la cançó Into the unknown de la pel·lícula Frozen 2, segons va informar ahir mitjançant el seu perfil a la xarxa social Twitter l'Acadèmia de Hollywood. «Les veus d'Elsa a Frozen 2 de Dinamarca, Alemanya, Japó, Llatinoamèrica, Noruega, Polònia, Rússia, Espanya i Tailàndia s'uniran a Idina Menzel i Aurora a l'escenari per a una inoblidable interpretació de Into the unknown als Oscars», va avançar l'Acadèmia.

La que va ser una de les concursants de la primera edició del concurs televisiu Operación Triunfo va participar a Frozen: el reino del hielo (2013) prestant la seva veu per a les interpretacions musicals de la princesa Elsa, protagonista de la cinta. El tema principal de la pel·lícula, que inclou veus en 29 idiomes, és obra dels guanyadors dels Oscars Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez.

Poc després de donar-se a conèixer la seva participació a la gran festa del cinema de Hollywood, la mateixa Gisela va afirma que per ella «és un reconeixement a la meva feina». En un comunicat, l'artista va afegir: «És un regal poder actuar en el que seria l'esdeveniment amb més repercussió mediàtica del món», i va afegir que des que va saber que participaria en la cerimònia fa una setmana, no podia revelar res sobre l'actuació. Segons la seva opinió, aquesta actuació representa no solament desfilar per la catifa vermella, sinó que implica «fer història i cantar allà».

L'artista catalana no ha volgut revelar el look que portarà. «Per sort m'he posat en mans d'un meravellós equip. He treballat amb tres estilistes perquè el temps era molt limitat i necessitàvem que cadascuna se centrés en un camp diferent» assegura en el mateix comunicat a les xarxes socials.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook