Joaquín Sabina ha estat operat d'urgència per un hematoma intracranial. El cantant té un "petit cop al cap" i està en observació en l'UCI des que va ingressar anit a la clínica Ruber, però de moment no se sap l'abast de la lesió, segons ha confirmat a EFE el seu representant, José Navarro 'Berry'.

"No estem alarmats", ha assegurat Berry, pocs minuts després que els metges informessin a la família de l'estat del cantant, que a més presenta tres fissures netes a l'espatlla esquerra que només requeriran immobilització.

L'ingrés a l'UCI és "el procediment normal" en un pacient amb els antecedents de Sabina, que té un complicat historial de salut, inclòs un vessament cerebral el 2001. Berry també ha assenyalat que el cantant "ha dormit i ha passat molt bona nit".

Després de la caiguda que va patir aquest dimecres en caure's de l'escenari del Wizink Center de Madrid, on feia un concert amb Joan Manuel Serrat, Sabina va ser traslladat a la clínica Ruber, on se li van apreciar "tres fissures netes sense desplaçament".

Avui se li realitzarà un escàner complet a més d'altres proves per confirmar el diagnòstic i, de moment, els metges preveuen que Sabina estigui ingressat en observació a l'UCI un mínim de 48 hores.