El papa Francesc és el líder internacional més valorat a Espanya. El 71% dels habitants del país tenen una opinió favorable del pontífex, una valoració pràcticament idèntica a l'obtinguda en l'enquesta de 2018, segons dades d'una enquesta realitzada per Sigma Dues.

A l'Estat, totes les franges d'edat (a partir de 18 anys) i en tots dos sexes, el papa obté té més valoracions positives que negatives. La valoració millora a mesura que augmenta l'edat i, de fet, els que millor valoren el pontífex són els que tenen més de 65 anys, que arriben a emetre un 86,4% de valoracions positives. D'altra banda, un 32,4% dels joves entre 18 i 24 anys té una opinió desfavorable cap al Papa. Per situació d'ocupació, el líder de l'església catòlica és el pitjor valorat en el segment d'aturats que busquen la seva primera ocupació (33,3%) i els estudiants (28,3%).

Romania -país ortodox en la seva majoria- és el país que millor valora el Papa, amb un 88% d'opinions favorables. De la mateixa manera, la seva aprovació aconsegueix també el seu màxim nivell a Filipines, on és aprovat per un 87% de la població, Líban i Colòmbia (85%) i Itàlia (83%). En aquesta classificació, Espanya se situa en el desè lloc.

La figura de Francesc només és rebutjada en sis països -tots de religions no cristianes, excepte Sèrbia-, amb Síria al capdavant, on el pontífex és valorat negativament per un 64% de la població.