19 de febrer de 2020
19.02.2020

L'artista TvBoy retrata a Barcelona la Gioconda amb mascareta i mòbil

L'artista vol reflexionar amb aquesta obra sobre "com la tecnologia és una vacuna o un virus que ens converteix en esclaus"

19.02.2020 | 10:33
L'artista TvBoy retrata a Barcelona la Gioconda amb mascareta i mòbil

L'artista urbà TvBoy ha retratat en un cèntric carrer de Barcelona la Gioconda, la icònica obra de Leonardo da Vinci, amb mascareta i un mòbil a la mà, en la seva particular al·lusió a la cancel·lació del Mobile World Congress de Barcelona pel temor al coronavirus.

L'artista vol reflexionar amb aquesta obra sobre "com la tecnologia és una vacuna o un virus que ens converteix en esclaus", segons explica a Facebook.

A la instal·lació, situada al costat de la plaça de Sant Jaume, es pot veure la Mona Lisa amb una màscara que impedeix veure el seu somriure i sostenint amb la mà dreta un mòbil intel·ligent en el qual pot llegir-se el títol de l'obra: "Mobile World Virus".

TvBoy és un artista italià que resideix a Barcelona i que va saltar a la fama gràcies a les seves vinyetes satíriques de l'actualitat política i social a Itàlia i Espanya.

En algunes de les seves efímeres obres a Barcelona, l'artista ha pintat fent-se un petó a Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, ha convertit en sant el director i fundador de l'ONG Proactiva Open Arms, Óscar Camps, i ha caracteritzat Franco com Frankenstein.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook