El Conservatori de Música Isaac Albéniz de Girona celebrarà del 25 al 29 de febrer la Setmana Cultural, amb prop de quaranta activitats adreçades a tot tipus de públic, que culminaran amb la Marató Beethoven. Coincidint amb el 250è aniverari del naixement del compositor, el 29 de febrer tindrà lloc una doble marató a la Casa de Cultura de Girona i al Centre Cultural la Mercè amb actuacions del professorat i l'alumnat del centre. Ambdós concerts seran oberts a tots els públics.

Durant tota la setmana, el conservatori gironí atura les classes per donar pas a tota mena d'activitats adreçades a l'alumnat, el professorat i el públic en general. Entre les activitats obertes al públic hi ha, per exemple, el concert Ensemble de clarinets o l'audició La flauta de bec. Pel que fa a les activitats pensades per al públic infantil, hi ha el concert Endepianalles, endevinalles al piano.

D'altra banda, uns 120 alumnes de 25 escoles de música participaran el 15 de març al concert de la XII Orquestrada de les Comarques Gironines a l'Auditori de Girona, sota la direcció d'Albert Gumí. La temàtica escollida per a aquest any és un viatge musical arreu del món a partir de les obres creades pel mateix director i interpretades pels alumnes, d'entre 8 i 14 anys.