L'actor nord-americà Tom Hanks ha anunciat aquest dimecres que ell i la seva dona, l'actriu Rita Wilson, han estat diagnosticats amb el nou coronavirus.

Rita i jo estàvem a Austràlia. Ens sentiem una mica cansats, com si estiguéssim refredats, i (teníem) alguns dolors corporals. Rita tenia calfreds que anaven i venien. Febre lleu també", ha relatat l'actor mitjançant el seu compte de la xarxa social Instagram.

"Per fer les coses bé, com necessita el món en aquest moment, se'ns va fer una prova de detecció del coronavirus i vam donar positiu", ha continuat Hanks.

L'actor ha precisat que "els metges han realitzat els protocols que s'han de seguir" i que tota la seva família serà avaluada, observada i aïllada "durant el temps que ho requereixin la salut i la seguretat públiques". En aquest sentit, ha promès continuar proporcionant informació sobre el seu estat de salut i el de Wilson.

L'Organització Mundial de la Salut (OMS) ha informat aquest dimecres que, després dels elevats casos de contagi del nou coronavirus, s'ha passat a qualificar de pandèmia del brot. A nivell global, els casos confirmats sobrepassen els 126.000 i les morts se situen en més de 4.600, segons les dades oficials recopilades per la Universitat Johns Hopkins.