22 de març de 2020
22.03.2020

Mor Carmen de Mairena als 86 anys a Barcelona

L'artista ha mort per causes naturals

22.03.2020 | 21:44
Imatge d'arxiu de Carmen de Mairena

Aquest 22 de març ha mort Carmen de Mairena als 86 anys d'edat a Barcelona. L'artista ha mort per causa natural, tal com han confirmat els seus éssers més pròxims a través del seu compte d'Instagram.

Carmen va ser una transformista i artista catalana, però sobretot es va donar a conèixer per la seva imparable lluita pels drets del col·lectiu LGTBIQ. Va saltar a la fama en el mític programa 'Crónicas Marcianas' i va conquistar a tota l'audiència pel seu sentit de l'humor i naturalitat, fent-se un lloc en el cor del gran públic i com un referent de la 'cultura pop' del nostre país.

"Des del compte oficial de Carmen de Mairena, informem a tots els seus fans, admiradors i persones que la volien, que Carmen ens ha deixat avui 22 de març als 86 anys d'edat, per causes naturals a Barcelona, la seva ciutat natal", confirma el seu compte d'Instagram.


Desde la cuenta oficial de Carmen de Mairena, informamos a todos sus fans, admiradores y personas que la querían, que Carmen nos ha dejado hoy 22 de marzo a los 86 años de edad, por causas naturales en Barcelona, su ciudad natal. Sus familiares y amigos íntimos queremos agradecer todos los mensajes de apoyo y cariño que ha recibido por parte de todos los que la querías y recordabais durante estos últimos años. Carmen se ha ido llena de amor, mimada y cuidada por nosotros sus seres queridos mas cercanos. Hoy brilla una estrella mas en el firmamento, la estrella de una mujer libre, fuerte, valiente y luchadora, que ha sido y será un icono lgtbiq, dando visibilidad y luchando por los derechos del colectivo en épocas muy duras y dificiles. Carmen ya es un mito e historia de España. Hasta siempre Carmen! Siempre te recordaremos. Toda España te quiere??? #carmendemairena#icono#mito#bcn#barcelona#lgtbi#trans#valiente#luchadora#carmen#artista#hastasiempre#

Una publicación compartida de CARMEN DE MAIRENA (@carmendemairena_oficial) elEn el mateix compte s'assegura que ha mort envoltada dels seus familiars i repleta d'amor. "Els seus familiars i amics íntims volem agrair tots els missatges de suport i afecte que ha rebut per part de tots els que l'estimaven i recordàveu durant aquests últims anys. Carmen s'ha anat plena d'amor, acaronada i cuidada per nosaltres els seus estimats mes pròxims".

"Avui brilla una estrella més en el firmament, l'estrella d'una dona lliure, forta, valenta i lluitadora, que ha estat i serà una icona lgtbiq, donant visibilitat i lluitant pels drets del col·lectiu en èpoques molt dures i difícils. Carmen ja és un mite i història d'Espanya", sentència la publicació que li ret homenatge amb un vídeo amb imatges de la seva vida i obra.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook