La cantant Shakira s'ha convertit en aquesta fase de confinament de la població per la crisi del coronavirus en una de les famoses més actives a les xarxes socials, on acumula milions de seguidors. En els últims dies, la colombiana ha demanat que tothom es quedi a casa seva i segueixi les indicacions de les autoritats per frenar el contagi i també ha ensenyat com aprofita el temps per estudiar filosofia. No obstant això, la seva darrera publicació ha molestat als seus seguidors, que no s'han estat de criticar-la.

Des de la seva luxosa casa, que segons alguns mitjans, es troba construïda sobre un terreny de 3.800 metres quadrats, l'artista, mare de dos nens i parella del blaugrana Gerard Piqué ha volgut mostrar la seva solidaritat amb totes aquelles persones que tenen nens petits i que no poden sortir amb ells al carrer durant aquests dies.

"Si es permet sortir a passejar gossos o els adults poden anar a comprar, caldria pensar en una solució que atorgui aquest mateix dret als nens que necessiten el sol i l'aire per a la seva salut física i mental", ha escrit Shakira a les seves xarxes socials. Aquesta comparació de les sortides autoritzades de persones amb mascotes no ha estat gaire ben rebuda pels seus seguidors, que no han tardat gaire a criticar la seva postura. Molts internautes també han criticat que la cantant formuli aquestes propostes quan viu en una casa envoltada d'un gran jardí i amb tots els luxes.

"Urgiria al Govern que consideri una política que permeti a un adult encarregat treure a un nen a passejar, encara que sigui subjecte a les restriccions que els experts considerin i respectant les normes de distanciament i sanitat. Els nens estan sent veritables campions en aquest drama social i hem de pensar en el seu benestar", ha sentenciat l'artista, que només ha rebut el suport dels cantants Luis Fonsi i Beatriz Luengo.