A l'hora de perdre pes el més important de tot és canviar la manera en què t'alimentes. Té la seva lògica. L'única manera d'aprimar-se és caure en el que es considera un dèficit calòric. És a dir: has de gastar més calories de les que consumeixes i això només podràs fer-ho si substitueixes els ultra processats que en no poques ocasions estan en molts habitatges per altres elements naturals que t'aporten més nutrients i que et donen energia per afrontar el teu dia a dia però sense afegir calories innecessàries.

Un dels canvis obligatoris a l'hora de perdre pes és el de substituir totes les postres i els "piscolabis" de mig matí o de mitja tarda per aliments més naturals com ara la fruita. I si parlem d'aquest tipus d'aliments una de les varietats que més està últimament en boca de tots és, sens dubte, l'alvocat.

Aquesta fruita té molts beneficis i molts famosos l'han descobert i el promocionen en xarxes socials. Entre d'altres és un producte amb molt de greix que t'ajudarà a baixar aquesta panxa que tant t'acomplexa i que va en contra dels teus objectius de l'"operació biquini". I és que no tot és greix dolent. Més aviat al contrari. Necessites greix per viure i per seguir amb les teves activitats del dia a dia però greix beneficiós com la que té l'alvocat. Ara ve la gran pregunta ¿quan ho has de menjar?

Pel seu sabor l'alvocat serveix per a gairebé tot. Però el més beneficiós pot ser prendre-ho en l'esmorzar amb una mica de pa i, per exemple, oli d'oliva. I és que com més saciant sigui l'esmorzar millor t'anirà, ja que aconseguiràs no picar entre hores. De vegades en aquest primer àpat del dia abusem de dolços que pugen molt de pressa el sucre de l'organisme però que també fan que tinguis gana massa ràpid.

L'alvocat seria, per tant la primera fruita que et prenguis al dia però no l'única. (Recorda que a internet tens multitud de pàgines que oferiran moltes receptes perquè puguis gaudir d'aquesta fruita en mil i una versions). Després, per aconseguir el teu objectiu de cinc peces de fruita i verdura al dia, pots anar un pas més enllà i portar-te al teu lloc de treball una poma o un plàtan amb què complementar la teva dieta rica el tota mena de nutrients. Recorda, finalment, que aprimar és una cosa que et portarà el seu temps. Ha de ser, com a mínim, un objectiu a llarg termini. Cal canviar hàbits però també tenir paciència.