21 de juliol de 2020
21.07.2020
Diari de Girona

Dani Rovira confirma que els seus limfomes han desaparegut

L'actor, a qui se li va diagnosticar un limfoma de Hodgkin el mes de març, s'ha sotmès a vuit sessions de quimioteràpia durant els últims quatre mesos

21.07.2020 | 15:08
Dani Rovira confirma que els seus limfomes han desaparegut

L'actor Dani Rovira evoluciona favorablement del limfoma de Hodgkin de què va ser diagnosticat el passat mes de març. Es tracta d'un subtipus de càncer que afecta un tipus de glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari. «Els limfomes han desaparegut», ha assegurat en una publicació a través de les xarxes socials.

Rovira va començar al març el tractament de quimioteràpia. Després de vuit sessions, l'actor ho ha fet públic al seu compte d'Instagram. «S'ha acabat la QUIMIO!», ha assenyalat, a el temps que desvetllava algunes de les seqüeles que li ha deixat el procés, com «pèrdua de cabell, les venes dels braços dures com brides i un cap d'hipopòtam», ha fet broma, al·ludint a la màscara amb la que apareix a la fotografia que ha compartit.

View this post on Instagram

¡Se acabó la QUIMIO! 8 sesiones y 4 meses entre pecho y espalda. Secuelas: pérdida de pelo, las venas de los brazos duras como bridas y cabeza de hipopótamo (de ésta última no me comentaron nada). Si a alguien más le ha pasado esto, que me escriba, con cuatro que seamos, organizamos un Tragabolas. Esta semana empiezo a afrontar 18 sesiones de RADIO, una cada día. Aunque los linfomas han desaparecido, los médicos lo han decidido así por cauterizar y precaución. A mediados de Agosto, este mal sueño habrá acabado y podré retomar de nuevo "la normalidad" si es que hay algo normal ya en este mundo. Me queda la última pantalla del videojuego... Ojalá cuando acabe se me ponga cabeza de koala. Me gustan mucho los koalas. "La vida me sonríe, pero siempre espero que me suelte carcajadas". Sois tant@s los que me estáis curando...???? Ánimo a l@s que estáis en la lucha. Tenemos unos médicos y un personal sanitario espectacular en este país. El resto es quererse y dejarse querer. #dodotis #vuelvoaserescorpio #porqueradioynopodcast?

A post shared by @ danirovira onAquesta mateixa setmana l'actor donarà un nou pas, amb l'inici de la radioteràpia. En total se sotmetrà a 18 sessions, una cada dia, ha apuntat. «A mitjans d'agost aquest malson s'haurà acabat i podré reprendre de nou la normalitat si és que hi ha una cosa normal ja en aquest món», ha comentat, «em queda l'última pantalla del videojoc».

En la mateixa publicació, en al·lusió als professionals que l'han tractat, ha assegurat que «tenim uns metges i un personal sanitari espectacular».
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook