L'actor Dani Rovira evoluciona favorablement del limfoma de Hodgkin de què va ser diagnosticat el passat mes de març. Es tracta d'un subtipus de càncer que afecta un tipus de glòbuls blancs crucials per al sistema immunitari. «Els limfomes han desaparegut», ha assegurat en una publicació a través de les xarxes socials.

Rovira va començar al març el tractament de quimioteràpia. Després de vuit sessions, l'actor ho ha fet públic al seu compte d'Instagram. «S'ha acabat la QUIMIO!», ha assenyalat, a el temps que desvetllava algunes de les seqüeles que li ha deixat el procés, com «pèrdua de cabell, les venes dels braços dures com brides i un cap d'hipopòtam», ha fet broma, al·ludint a la màscara amb la que apareix a la fotografia que ha compartit.

Aquesta mateixa setmana l'actor donarà un nou pas, amb l'inici de la radioteràpia. En total se sotmetrà a 18 sessions, una cada dia, ha apuntat. «A mitjans d'agost aquest malson s'haurà acabat i podré reprendre de nou la normalitat si és que hi ha una cosa normal ja en aquest món», ha comentat, «em queda l'última pantalla del videojoc».

En la mateixa publicació, en al·lusió als professionals que l'han tractat, ha assegurat que «tenim uns metges i un personal sanitari espectacular».