Andrés Velencoso està de nou enamorat, segons publica en exclusiva aquesta setmana la revista "Hola". L'afortunada que ocupa el buit que Lara Álvarez va deixar al cor del model gironí es diu Paula Gómez, i encara que a primera vista no et soni el seu nom, de ben segur donarà molt a parlar en els mesos vinents.

Paula, model, actriu i presentadora gaditana, té 31 anys i una bellesa mediterrània que l'ha portat a treballar amb dissenyadors de renom com Giorgio Armani. En el millor moment de la seva carrera, l'atractiva jove debutarà pròximament en la quarta temporada de la sèrie "Élite", en una coneguda plataforma professional, després d'haver fet els seus primers passos en el món de la interpretació en "Velvet" i "Centro mèdico ". A més, els més noctàmbuls la reconeixeran perquè actualment presenta un programa a la matinada de Mega.

De moment, ni Velencoso ni Paula s'han pronunciat sobre les fotografies en què se'ls veu d'allò més còmplices i romàntics pel centre de la capital, però el model de Tossa de Mar sempre s'ha mostrat molt hermètic amb la seva vida privada.