L'escriptor i periodista Ernesto Ekaizer (Buenos Aires, 1949) ja veu la sortida del túnel després d'haver passat unes setmanes en greu perill després de contraure el coronavirus. S'ha mantingut en un coma induït, intubat, i aquest dimarts ha anunciat que es recupera tal com informa EL PERIÓDICO.

El mateix Ekaizer, especialista en assumptes econòmics i judicials, ha donat la notícia en un post en el seu compte de Twitter, al costat d'una fotografia amb dues de les seves cuidadores. «Vaig contraure el virus cap al 19 de setembre», diu el text. «La pneumònia bilateral va arrasar els pulmons. Van haver d'ordenar posar-me en coma induït (intubar-me). La meva bona salut i l'experiència de metges i infermeres de la Fundació Jiménez Díaz va fer el miracle. Em recupero a l'uvi».

Nombrosos companys de professió, com Jesús Cintora, Antoni Bassas, Iñaki López, Julia Otero, Cristina Fallarás, Elisa Beni i Ana Pardo de Vera, entre molts d'altres, i polítics, com Pablo Iglesias, Juan Carlos Monedero, Jon Inarritu i Pablo Echenique, han mostrat el seu recolzament i els seus desitjos de recuperació a Ernesto Ekaizer.