La comitiva judicial està procedint al desallotjament de l'habitatge familiar d'Angela Dobrowolski, la dona del productor televisiu i fundador de la Trinca Josep Maria Mainat, al barri d'Horta de Barcelona, segons han informat a Efe fonts dels Mossos i del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

Dobrowolski va declarar el passat diumenge 25 d'octubre davant del jutge en qualitat d'investigada per l'intent d'assassinat de Mainat la matinada del 22 al 23 de juny, quan aquest va haver de ser ingressat per un coma hipoglucèmic en ser-li injectada insulina.

Després de prestar declaració, el jutge que instrueix la causa va decretar per a la dona la prohibició d'acostar-se a menys de 1.000 metres del productor i dels seus fills, la retirada del passaport i compareixences cada quinze dies al jutjat.

Dies abans, el jutjat de família que tramita el divorci de la parella va concedir al productor l'ús de l'habitatge conjugal i la custòdia dels dos fills del matrimoni.

D'acord amb aquesta resolució, a primera hora d'aquest matí s'ha iniciat el desallotjament de la dona, per ordre del jutjat de primera instància número 16 de Barcelona.

La dona de Mainat havia evitat el passat 23 d'octubre un primer desallotjament després d'argumentar al jutjat civil de Barcelona que la casa pertany a una societat de la qual ella n'és administradora, davant la qual cosa el jutge li va concedir un termini de cinc dies per presentar al·legacions contra l'abandonament del domicili conjugal.

No obstant això, el jutge ha resolt a favor de Mainat, i a primera hora d'aquest matí s'ha iniciat l'execució del desallotjament