Sota el lema Encén el teu compromís, Mans Unides celebrarà el proper 14 de novembre les 24 hores de Mans Unides, una iniciativa de sensibilització que es desenvoluparà amb un objectiu clar: crear un halo de llum virtual que il·lumini el món, de nord a sud, per acabar de forma conjunta amb «les parts fosques causades per la fam, les desigualtats i les injustícies que continuen existint». El lema de la iniciativa és Encén el teu compromís i enguany arribarà a la seva vuitena edició. A través d'aquesta proposta, Mans Unides «il·lumina» cada any la vida de milions de persones als països del Sud, a través dels gairebé 600 projectes de desenvolupament als quals dóna suport en 57 països.

En aquesta edició, la iniciativa estarà molt condicionada per la pandèmia de la covid-19, que, segons recorden des de Mans Unides, «si al Nord les seves conseqüències han estat, i continuen sent, molt greus, als països del Sud han suposat una maçada afegida a la seva ja dramàtica situació».

Per això, aquest any més que mai, Mans Unides vol que la llum que cada any sorgeix de la Campanya 24 hores serveixi com a símbol d'esperança, d'unió entre persones i pobles, de solidaritat i fraternitat. Enguany, la proposta és fer una acció senzilla i accessible a tothom: qualsevol que hi vulgui participar, pot aportar una fotografia, ja sigui per correu electrònic o penjant-la a les seves xarxes socials entre les vuit del vespre del dissabte 14 de novembre i les vuit del diumenge dia 15, amb l'etiqueta o etiqueta #EnciendeTuCompromiso. Les fotos hauran de contenir una espelma que estigui encesa.